Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin stanisel" (3.33 secunde)
Senatorul Ion Iliescu, internat in urma cu o zi in Spitalul de Urgenta Elias pentru un control medical general, a fost supus, in cursul zilei de luni, unor alte investigatii medicale in Spitalul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca Dupa ce, vineri, Iliescu a avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscuta, el a fost internat, duminica, in Spitalul de Urgenta Elias din Bucuresti pentru un control medical general, a declarat, intr-o conferinta de presa, Sorin Oprescu, directorul general al unitatii sanitare.
Senatorul PSD Sorin Oprescu, directorul spitalului unde a fost internat Ion Iliescu, a declarat ieri ca fostul sef al statului se simte foarte bine, iar informatiile potrivit carora starea sa de sanatate ar fi mult mai grava sunt simple speculatii.
Procesul in care Sorin Ovidiu Vantu este acuzat de prejudicierea Bancii de Investitii si Dezvoltare a fost amanat pentru data de 12 aprilie.
Decizia a fost luata, conform lui Caba, in urma unor discutii dintre presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu, si vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde. „Presedintele Ciuhandu a avut mai multe intalniri cu Sorin Frunzaverde in urma carora s-a ajuns la o intelegere prinvind o sustinere reciproca in Partidul Popular European.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde, a participat luni la Bruxelles la sedinta Comisiei de extindere a Partidului Popular European, unde s-a dezbatut problema primirii de noi membri in PPE. ... Este un moment important pentru PD, care, de acum, a intrat in marea familie populara europeana“, a afirmat Sorin Frunzaverde.
Nu este o polemica cu PD“, a dat asigurari Orban, adresandu-i-se vicepresedintelui democrat Sorin Frunzaverde, singurul reprezentant al PD participant la dezbatere. Disensiuni in Alianta Sorin Frunzaverde crede ca la PNL exista o mai mare lipsa de coeziune si inconsecventa decat la PD.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu.
Directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, Sorin Marcu, sustine ca in zilele urmatoare se va incepe executarea silita a persoanelor fizice si juridice care nu si-au platit, pana pe 31 martie, prima transa a impozitelor si taxelor pe anul 2011.
La eveniment a fost prezent si edilul sef al Capitalei, popularul doctor Sorin Oprescu, aflat intr-o permanenta activitate pusa in slujba bucurestenilor.
Membrii Biroului Permanent au luat act de decizia de autosuspendare a lui Dan Ioan Popescu din functia de presedinte al PSD Bucuresti. Locul sau va fi luat, dupa cum a anuntat Mircea Geoana, de presedintele executiv al organizatiei, Sorin Oprescu.
Pe de alta parte, o intrunire nocturna a PSD Bucuresti a decis, in lipsa liderilor Dan Ioan Popescu (autosuspendat) si a lui Sorin Oprescu (plecat din tara), excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu, vicepresedintele organizatiei social-democrate din capitala si a lui Vlad Dumitrescu, presedintele Tineretului Social Democrat Bucuresti.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu (foto), a declarat ca la nivelul organizatiei au aparut solicitari de excludere a lui Adrian Nastase din partid, invocandu-se faptul ca, prin problemele de imagine pe care le are, prejudiciaza imaginea partidului.
Suflul reformator adus de Sorin Oprescu in PSD Bucuresti reiese si din declaratiile sale de o aciditate de-a dreptul vitriolanta.
(actor), Daniel Mitulescu (producator), Melania Oproiu (monteur), Sorin Botoseneanu (operator), Miruna Berescu (directorul Festivalului International de Film Independent ANONIMUL) si criticii de film Cristina Corciovescu, Stefan Dobroiu, Doinel Tronaru, Laurentiu Bratan, Ionut Mares.
Pana in prezent, mai multe firme s-au aratat interesate de acest serviciu", a precizat Sorin Ciobanu, directorul SPS. ... In cazul Regiei de Termoficare, de exemplu, viceprimarul Sorin Iordache nu crede ca se poate vorbi de privatizare in urmatorii doi ani.
In schimb, democratul Sorin Frunzaverde a aratat ca sigla democratilor a fost greseala care apartine organizatorilor si ca insemnul nu a fost afisat nici de PD, nici de seful statului roman, mai ales ca Basescu nu a pomenit nimic de partid in discursul sau.
Investitiile s-ar reduce astfel la aproape jumatate", a precizat viceprimarul Sorin Iordache. ... Viceprimarul Sorin Iordache a declarat ca saptamana aceasta va fi stabilita licitatia pentru realizarea proiectului de executie, urmand apoi sa se hotarasca societatea care va face lucrarile.
Pe langa functia de presedinte executiv, erau vizate patru functii de vicepre-sedinte, precum si cea de presedinte al filialei, post revendicat de Sorin Oprescu.
In capitala, liderii PSD Bucuresti, Sorin Oprescu si Marian Vanghelie au dat o bere si patru mici la fiecare bucurestean care s-a gabit sa ajunga la intalnirea din parcul Izvor.
google-analytics.com